Inside Sales Representative New Build Projects

Inside Sales Representative New Build Projects

SuperYacht Spares is dé premium full-service leverancier in de wereld van superjachten. Wij leveren tal van producten, onderdelen en uitrustingen aan ’s werelds meest exclusieve jachten. Dit doen we tijdens de nieuwbouw van een jacht maar ook wanneer deze superjachten de wereldzeeën bevaren. Wij zijn er trots op dat we op een zo efficiënt mogelijke wijze zorgen dat onze klanten altijd en overal erop kunnen rekenen dat de juiste spare parts en equipment aan boord zijn.

Durf jij het aan om met jouw enthousiasme onze klanten telkens weer te verbazen?

Stap dan aan boord van SuperYacht Spares in de rol van Inside Sales Representative New Build Projects!

Opdracht

Het is jouw opdracht om ervoor te zorgen dat onze klanten onbezorgd kunnen genieten van hun jacht. Als team ben je verantwoordelijk voor het managen en laten slagen van nieuwbouw projecten in binnen- en buitenland.

Wat heb je na 1 jaar bereikt? De business en producten van SuperYacht Spares heb je jezelf eigen gemaakt. Je weet de wensen van de klant te inventariseren en daarvoor passende offertes op te stellen. Je focust je continu op ongeveer 25 lopende offertes, zorgt voor een juiste verwerking in het systeem en voor een succesvolle afwikkeling. Je levert in deze rol een belangrijke bijdrage aan de ambitie van SuperYacht Spares.

Ambitie

In 5 jaar zal SuperYacht Spares twee keer zo groot zijn als nu en haar rol als nr. 1 in de superjachtindustrie verstevigen. Als topspeler in de superjacht industrie is SuperYacht Spares constant bezig met het up-to-date houden van de nieuwste ontwikkelingen om hun klanten van optimale service te kunnen voorzien. De doelstelling op korte termijn is een verdere focus op ‘data driven innovation’ met softwaresystemen aan boord, waardoor SuperYacht Spares de snelst mogelijke en meest betrouwbare dienst aan haar klanten kan leveren.

Het resultaat van deze ambitie is een continu groeiende organisatie die interessant en uitdagend is voor alle collega’s. Het verbeteren van haar dienst leidt ertoe dat steeds meer mensen onbezorgd kunnen genieten van hun jacht!

Cultuur

Bij SuperYacht Spares is ‘service’ het sleutelwoord. Zit klant- en servicegerichtheid in jouw bloed? Dan pas jij ook binnen het team bij SuperYacht Spares. Je komt terecht in een team van meer dan 25 jonge en enthousiaste collega’s. Jaarlijks zijn er meerdere uitjes, borrels en feesten en misschien sta jij volgend jaar wel op METS in Amsterdam of Monaco Yacht Show!

Groei

Als Inside Sales Representative bouw je een brede ervaring op. Omdat jij het volledige proces van aanvraag tot verzending van de items zelf voor je klanten regelt ontwikkel je je op verschillende gebieden, zoals accountmanagement, logistiek en administratie. Hierdoor is je functie erg divers en ontwikkel je jezelf in een rap tempo! Daarnaast is er de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie.

Wat breng je mee?

 • Je bent service-, resultaat- en klantgericht
 • Je bent commercieel ingesteld, willing to win
 • Je kunt snel schakelen
 • Engels is a piece-of-cake
 • Natuurlijke nieuwsgierigheid
 • HBO werk- & denkniveau

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Je bent in de lead; 100% verantwoordelijkheid voor het managen en laten slagen van projecten
 • Een afwisselende baan samen met 27 jonge en gedreven collega’s, die er veel plezier aan beleven om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen en iedere keer weer te verrassen met ons enthousiasme en ons extreem hoge serviceniveau
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
 • Werken in een interessante industrie, waarbij iedere dag écht anders is!
 • Je maakt deel uit van de standbemanning op de internationale Boatshow in Monaco
 • Er is ruimte voor groei in je persoonlijke ontwikkeling
 • Een team dat regelmatig leuke activiteiten, uitstapjes en BBQ’s organiseert

Super Yacht Spares is momenteel bezig met een groeispurt, waar wacht je nog op?

Stap op tijd aan boord en maak deel uit van dit succesverhaal!

Solliciteer vandaag nog via: recruitment@superyachtspares.com