Sales Manager New Build Projects

Sales Manager New Build Projects

SuperYacht Spares is dé premium full-service leverancier in de wereld van superjachten. Wij leveren tal van producten, onderdelen en uitrustingen aan ’s werelds meest exclusieve jachten. Dit doen we tijdens de nieuwbouw van een jacht, maar ook wanneer deze superjachten de wereldzeeën bevaren. Wij zijn er trots op dat we op een zo efficiënt mogelijke wijze zorgen dat onze klanten altijd en overal erop kunnen rekenen dat de juiste spare parts en equipment aan boord zijn.

Durf jij het aan om met jouw enthousiasme onze klanten telkens weer te verbazen?

Stap dan aan boord van SuperYacht Spares in de rol van Sales Manager New Build Projects.

Opdracht

Jij zorgt voor de acquisitie, perfecte uitvoering en begeleiding van nieuwbouw projecten. Hierbij zit jij aan het stuur en weet jij meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden!

Je start in deze rol met een lopend project van een superjacht in aanbouw. Jij werkt mee, controleert en coördineert de uitvoering. Gedurende het gehele project ben jij in de lead; je weet het overzicht te houden, klanten mee te nemen in de mogelijkheden, hen te overtuigen en alles in goede banen te leiden. Denk hierbij onder andere aan sourcing van producten, klant en leverancier contact, bepalen van prijzen, offertes en budgetvoorstellen. Je bent in contact met de afdelingen: Deck, Engineering, Interior en Galley. Vanuit jouw rol ben jij de regisseur en zorg jij voor een duidelijke projectplanning!

Maar je bent ook alert op kansen bij bestaande én potentiële nieuwe klanten. Via jouw netwerk kom je in contact met eigenaars vertegenwoordigers en technische bouwbegeleiders. Zo breid je jouw portfolio aan projecten steeds verder uit.

Wat heb je na 1 jaar bereikt? Je werkt aan 1 à 2 concrete projecten. De business en producten van SuperYacht Spares heb je jezelf eigen gemaakt, je kent alle denkbare benodigdheden voor aan boord van een superjacht van a-z. Je weet jouw klant mee te nemen in de mogelijkheden en hen te overtuigen van het beste pakket voor hun superjacht.

Ambitie

In 5 jaar zal SuperYacht Spares twee keer zo groot zijn als nu en haar rol als nr. 1 in de superjachtindustrie verder verstevigen. Als topspeler in de superjacht industrie is SuperYacht Spares constant bezig met het up-to-date houden van de nieuwste ontwikkelingen om hun klanten van optimale service te kunnen voorzien. De doelstelling op korte termijn is een verdere focus op ‘data driven innovation’ met softwaresystemen aan boord, waardoor SuperYacht Spares de snelst mogelijke en meest betrouwbare dienst aan haar klanten kan leveren.

Het resultaat van deze ambitie is een continu groeiende organisatie die interessant en uitdagend is voor alle collega’s. Het verbeteren van haar dienst leidt ertoe dat steeds meer mensen onbezorgd kunnen genieten van hun jacht!

Cultuur

Bij SuperYacht Spares is ‘service’ het sleutelwoord. Zit klant- en servicegerichtheid in jouw bloed? Dan pas jij ook binnen het team bij SuperYacht Spares. Je komt terecht in een team van meer dan 25 jonge en enthousiaste collega’s. Jaarlijks zijn er meerdere uitjes, borrels en feesten en misschien sta jij volgend jaar wel op Monaco Yacht Show of reis je regelmatig naar het buitenland om daar klanten te bezoeken.

Groei

Als Sales Manager New Build Projects bouw je een brede ervaring op. Omdat jij in charge bent voor het volledige proces ontwikkel je je op verschillende gebieden, zoals accountmanagement, logistiek en administratie. Hierdoor is je functie erg divers en ontwikkel je jezelf in een rap tempo! Daarnaast is er de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie.

Wat breng je mee?

 • Je bent oplossings-, resultaat- en klantgericht
 • Je kunt andere motiveren en overtuigen
 • Interesse in techniek is een pré
 • Je hebt ervaring in de verkoop van veelzijdige, langlopende projecten en minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële relevante rol, bijvoorbeeld in scheepvaart/cruise sector/nautisch
 • Engels is a piece-of-cake
 • Natuurlijke nieuwsgierigheid

Wat krijg je er voor terug?

 • Je bent in de lead; 100% verantwoordelijkheid voor het managen en laten slagen van projecten
 • Een afwisselende baan samen met 27 jonge en gedreven collega’s, die er veel plezier aan beleven om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen en iedere keer weer te verrassen met ons enthousiasme en ons extreem hoge serviceniveau
 • Je krijgt veel ruimte en vrijheid om de functie eigen te maken
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
 • Werken in een interessante industrie, waarbij iedere dag écht anders is!
 • Per maand ben je een aantal dagen in het buitenland; bijvoorbeeld op een van de Europese werven.
 • Je maakt deel uit van de stand bemanning op internationale Boatshows in Monaco en METS in Amsterdam.
 • Er is ruimte voor groei in je persoonlijke ontwikkeling
 • Een team dat regelmatig leuke activiteiten, uitstapjes en BBQ’s organiseert

Super Yacht Spares is momenteel bezig met een groeispurt, waar wacht je nog op? Stap op tijd aan boord en maak deel uit van dit succesverhaal!

Solliciteer vandaag nog via: recruitment@superyachtspares.com

 •