Inside Sales Representative

Inside Sales Representative

Wil jij als Inside Sales Representative eigenaar van je eigen winkel zijn én ervoor zorgen dat jouw klanten onbezorgd kunnen genieten van hun jacht? Lees dan snel verder!

Wat is jouw opdracht?

SuperYacht Spares is een premium servicepartner voor alle componenten aan boord van een superjacht. Zij zorgt ervoor dat haar klanten onbezorgd kunnen genieten van hun jacht. SuperYacht Spares levert alles voor op of bij een jacht vanaf 60 meter tot wel 160 meter lang. Van linnengoed, zeepjes en parfums tot aan filters en gereedschappen of reserveonderdelen voor de machinekamer, maar ook jetski’s en onderdelen voor de helikopter aan boord. Niets is te gek voor SuperYacht Spares!

De ambitie? In 2027 wil SuperYacht Spares twee keer zo groot zijn als nu en in de markt van superjachten bekend staan als dé nummer 1! De doelstelling op korte termijn is een verdere integratie met software systemen aan boord, waardoor SuperYacht Spares de snelst mogelijke en meest betrouwbare dienst aan haar klanten kan leveren.

Het resultaat van deze ambitie is een continu groeiende organisatie die interessant en uitdagend is voor alle collega’s. Het verbeteren van haar dienst leidt er toe dat steeds meer mensen onbezorgd kunnen genieten van hun jacht!

Als Inside Sales medewerker kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitie van SuperYacht Spares. Het is jouw opdracht om voor jouw klanten te zorgen voor perfectie ten top!

Dit kun je doen voor het New Build team of voor het team Operational Yachts.

Wat heb je na 1 jaar bereikt? De business en producten van SuperYachts Spares heb je jezelf eigen gemaakt. Je weet de wensen van de klant te inventariseren en daarvoor passende offertes op te stellen. Je managet continu ongeveer 25 lopende offertes, zorgt voor een juiste verwerking in het systeem en voor een succesvolle afwikkeling. Het uiteindelijke doel: een tevreden klant.

Is dit jouw droombaan?
Solliciteer vandaag nog via: Vacature Inside Sales Representative bij SuperYacht Spares – Velde